Få hjælp til at inddrive dine penge gennem Inkasso service

29 maj 2021
Cecilie Mortensen

For alle virksomheder er det afgørende at have et sundt cashflow og en sund likviditet i virksomheden. Det er nødvendigt for at kunne udbetale løn til sine medarbejdere og dække de øvrige omkostninger der er ved at drive en forretning. Derfor er man sårbar som virksomhed, hvis kunderne ikke betaler for de produkter eller ydelser, som allerede er blevet leveret. Det kan have store konsekvenser for en virksomhed. 

Herudover kan det være utroligt tidskrævende at skulle kontakte ens kunder for at inddrive pengene enten pr. telefon eller mail. Det er ressourcer som du i stedet kunne bruge på at udvikle din forretning. 

Der er derfor mange virksomheder der vælger at alliere sig med et inkassobureau. Det er der flere gode grunde til, som vi blandt andet kommer ind på i denne artikel.

Derfor skal du alliere dig med et inkassobureau

Det kan først og fremmest være utrolig tidskrævende og ressourcekrævende at inddrive penge, som du har udestående hos kunder. Det er her et inkassobureau kommer ind i billedet. Det er en specialiseret virksomhed som udelukkende arbejder effektivt med at inddrive penge, som du har ude at stå hos private- og erhvervskunder.

Et inkassobureau har derfor forskellige løsninger og redskaber til at skabe en dialog med dine kunder for at finde en aftale på at få dine penge retur. Herudover har et inkassobureau mulighed for at indkalde kunden i retten, hvis der er uenighed omkring betalingen eller, hvis kunden ikke er samarbejdsvillig. 

Det frigiver dig tid og kræfter, som du i stedet kan bruge på at løse de mange andre opgaver i virksomheden.

Hvilken inkasso er bedst til prisen?

Ønsker du at hyre et inkasso firma til en opgave, er det en fordel at undersøge markedet. Der er i dag mange at vælge mellem, hvorfor der også er forskel på prisen, og hvor effektive de er til at inddrive dine penge. Her kan vi varmt anbefale Collectia.dk, hvis du ønsker et kompetent og prisbilligt inkasso firma.