Skal du have udskiftet din varmepumpe?

22 November 2022
Anne-Mette Hansen

editorial

Var det noget med en Panasonic varmepumpe luft til vand? Måske varmer du allerede boligen op med en luft til vand varmepumpe? Det er for langt de fleste en rigtig god løsning, og den holder i mange år, så længe du får den serviceret løbende. Når du har haft den mellem 15-20 år, vil den dog ofte have udtjent sin værnepligt.

Læs med her og find ud af, hvordan du vælger en ny luft til vand varmepumpe. 

 

Sådan finder du din nye varmepumpe 

Det er tid til at kigge dig om efter en ny model. Men der er uden tvivl sket meget, siden du sidst fik installeret en varmepumpe. Hvilken én skal du vælge?

Panasonic er et godt valg. Med en af deres effektive varmepumper, tager det dig kortere tid at tjene dens kostpris ind. Du får også en varmepumpe, der kører med samme effektivitet, uanset temperaturen udenfor.

Panasonic varmepumpen luft til vand scorer utrolig højt både i forhold til tilbagebetalingstid og T-CAP funktion. 

Panasonic varmepumpen har det, man kalder for Monoblock. Det betyder, at pumpen yder det samme i varmegrader som i minusgrader. Hvor andre varmepumper yder mindre ved kolde temperaturer ude, holder den altså sin effekt.

Det er blandt andet dette, der gør, at den har en kortere tilbagebetalingstid. Da du netop kan spare mere på dit varmeforbrug, sammenlignet med andre pumper og med det forbrug du tidligere havde. 

 

Panasonic varmepumpe

Hvad koster en ny varmepumpe?

Det er ikke billigt at få installeret en varmepumpe. Men det er alle pengene værd. Du får nemlig en mere grøn løsning, end hvis du f.eks. havde oliefyr eller gasfyr. Dertil får du også en løsning, der primært passer sig selv og ikke skal serviceres særlig ofte. 

Luft til vand varmepumpen med installation koster som udgangspunkt fra 100.000 kr. Men med en god besparelse på varmeforbruget, kan du ofte tjene den ind, inden 10 år er gået.