loading...

Islanders tabte semifinale #3 med 2-3 efter overtid

der var endnu en gang godt besøgt i Hangaren, da tredje semifinale mod Rødovre skulle spilles søndag kl.18:00 foran 437 tilskuere.

Fredag bød på en gyser med 2-1 sejren til Islanders og det skulle vise sig at blive endnu mere spændende søndag aften. Der var virkelig højt tempo og godt spil fra begge hold i starten af kampen.

Der blev afsluttet flittigt, men med to meget velspillende keepere fik ingen af holdene gummiskiven i nettet i den første periode, hvor Islanders havde et lille overtag i spillet.

Anden periode bød på to mål. Rødovre kom først på måltavlen i den 34. minut efter et skidt pucktab for Islanders i egen zone i undertal. Det takkede Lucas Andersen for ved først at finte et skud, hvorefter han sendte pucken i nettet til 1-0 Rødovre.

Et minut efter første scoring fik Rødovre en udvisning og Islanders et powerplay. Det blev udnyttet til fulde af Steffen Schultz, som udlignede til 1-1 med assist fra Anders Schultz og Magnus Povlsen.

Tredje periode blev ikke helt på niveau med de første 40 minutter, men spændingen og intensiteten var på kogepunktet. Igen var det Rødovre, som fik bragt sig foran i endnu et powerplay. Denne gang var det Frederik Skovby, som fik udplaceret Frederik Hansen med assist fra Jacob Böll og Andreas Grundtvig. Ikke just den udvikling på kampen, som hjemmeholdet havde sat næsen op efter.

Tiden gik til Rødovres fordel og Islanders forsøgte at bygge spillet og fange Rødovre i ubalance, men gæsterne stod fornuftigt og dækkede rigtigt godt op og brød ofte de offensive tiltag. Med tre minutter tilbage af kampen tog Magnus Povlsen sagen i egen hånd. Han fik pucken i zonen bagved mållinjen og førte den i hastigt tempo frem gennem egen zone. Med optimistiske briller så han en sprække i Rødovre defensiven og stormede mod angrebszonen gennem to backer og videre mod William Rørth i Rødovre målet. Her fik Magnus Povlsen flot sendt pucken helt op i målhjørnet til 2-2, hvorefter en ekstatisk jubel brød ud på tilskuerpladserne. Stillingen holdt resten af de ordinære 60 minutter og der skulle 5 minutters sudden victory med 3 mod 3 til at afgøre kampen.

Amager Islanders fik allerede efter 23 sekunder en gylden chance for at afgøre til egen fordel. Rødovres Jacob Böll fik to minutter for en holdning, hvilket betød at Islanders kunne spille 4 mod 3. Powerplayet blev bygget forsigtigt op det blev aldrig rigtigt farligt. Desværre blev det ikke til en scoring på den gode mulighed, men dertil var spillet ikke effektivt nok.

I stedet for blev det Rødovre, som kunne hive semfinaleseriens anden sejr i hus efter 62:58. Kampvinder blev Philip Schultz, der blev spillet fri foran mål, efter en tværpasning fra Frederik Skovby, og herfra kunne han sende pucken afgørende i nettet til Rødovre sejr på 3-2. Juble var til at få øje på hos både det medrejsende publikum og især spillerne, som fik bragt Rødovre på 2-1 i serien.

Der venter nu en meget spændende kamp #4 i Rødovre tirsdag aften, hvor hjemmeholdet kan spille sig i finalen med en sejr og Islanders kan tvinge serien til at blive afgjort i kamp 5.

Vi håber at så mange som muligt vil tage med ud og støtte holdet tirsdag, så vi kan få den altafgørende kamp til at blive en realitet. Det præcise tidspunkt for kampen tirsdag vil blive offentliggjort her på siden, når vi har det bekræftet fra DIU.

Tak til alle de fremmødte fans og alle spillerne, for endnu en intens og underholdende aften i Hangaren. Vi ses på tirsdag i Rødovre!

Leave a Reply