loading...

Gladsaxe vandt bronze efter 5-2 sejr over Islanders

Sæsonens sidste kamp blev spillet fredag aften i Hangaren mod Gladsaxe Bears. DIU var forbi med bronzemedaljer til de samlede vindere, som fortjent blev Gladsaxe Bears.

Med et 1-3 nederlag med i bagagen skulle Islanders vinde med to mål for at overtid eller tre mål for at få bronze om halsen.

Effektiviteten var desværre ikke skarp nok. Efter en helt tæt første periode kunne Gladsaxe gå til pause med en 3-0 føring. Christian Crone Glaas lavede 1-0 og 3-0 målet, mens Niclas Malling var på pletten til 2-0.

Dermed var den samlede sejr reelt afgjort, hvilket ogsp kunne ses pp Islanders spillerne.

Midt i anden periode fik Rasmus Gjerka Jørgensen reduceret til 1-3 i powerplay. Axel Hellqvist og Carl Gustav Schultz stod for assisterne. Yderligere blev der ikkr scoret og stillingen var 1-3 inden de sidste 20 minutter.

Islanders kom ikke tættere på og Niclas Malling scorede to gange nere for Gladsaxe, mens Jonas Breki Magnusson stod for den sidste Islanders scoring i sæsonen ned assist fra Sebastian Zacher.

Gladsaxe vandt 5-2 og blev fortjente bronze-medalister.

Vi vil gerne takke alle spillere, trænere og alle omkring holdet for en god sæson. Den flotte sejr i grundspillet blev desværre ikke fulgt op med en medalje, som vi havde håbet på.

Vi ønsker alle en god sommer og takker for den flotte opbakning fra sponsorer, medejere og fans.

2017-04-03  10:22:03

Leave a Reply