Vær kreativ, når du indretter dit badeværelse

26 november 2021
Steffen Petersen

advertorial

Badeværelset er det eneste sted i huset, hvor du kan komme væk fra det hele og slappe af. Det er et fristed, et tilflugtssted, og selv om nogle mennesker måske ikke tænker så meget over deres badeværelse, kan det være en vigtig del af dit hjem. Det behøver ikke at være svært at indrette dit badeværelse: Der er mange måder at få det til at se pænt ud på med blot nogle få tilføjelser eller ændringer. Vi håber, at disse tips vil inspirere dig!

 

image

 

Indret med farver

Det er altid en god idé at bruge farver, når du skal indrette dit badeværelse. Du kan på denne måde skabe lige præcis den stemning og tiltrække de følelser, som du ønsker. Du kan f.eks. vælge at få farver ind på dit badeværelse gennem maling. Du kan vælge at male en eller flere vægge eller du kan vælge at male nogle af dine møbler. Du kan desuden give dine gamle møbler nyt liv med en god omgang maling og du sparer derfor også penge, da du ikke behøver at købe nye.

Hvis du ikke har mod på at svinge malerpenslen, er der også andre muligheder for at få farver ind i din indretning. Du kan f.eks. købe en bademåtte eller et badeforhæng i en smuk farve og med et flot mønster eller du kan vælge at købe nogle farverige malerier til væggene.

Har du et badekar?

Hvis du er en af de heldige personer, der har et badekar på dit badeværelse, så bør du udnytte dette, når du skal indrette! Et badekar har nemlig potentialet til at skabe en følelse af luksus og spaoplevelse og tænker du straks; hvordan skal mit gamle badekar kunne dette?

Så er svaret simpelt. Du kan få malet dit badekar, hvilket betyder, at emaljen bliver fikset og du står tilbage med et badekar, der stråler og ser nyt ud. Du kan søge på ’emaljering af badekar pris’ hvis du ønsker at undersøge muligheden for dette. Afslut indretningen med et bord, der er placeret henover badekarret, med nogle stearinlys og cremer.