Totalentreprise og murearbejde i Stenløse

27 august 2020
Lotte Hindsberg

Hvis du som bygherre har planer om at bygge kan du med fordel overveje at ansætte en projektleder til at være tage ansvaret for byggeriet. Det er en god ide at du ansætter en person eller firma der har et stort lokalkendskab til det område hvor du har planer med at bygge. Det kan f.eks. være en totalentreprise og murerarbejde i Stenløse.

Der er flere fordele ved at vælge en lokal. Blandt andet har de et stort lokalkendskabt til de lokale håndværkere og hvilke der er dygtige og ansvarsfulde, samt hvem der skal undgås. Samtidig gør en lokal projektleder det nemt at mødes og diskutere opførselen af husene. 

Det er en god ide at vælge en projektleder der er kendt for sit kvalitetsarbejde, da der er stor sandsynlighed for at han vil vælge virksomheder med samme høje krav til deres arbejde.

At vælge den rigtige

At vælge den rigtige håndværker eller projektleder er aldrig nemt og derfor er det en god ide at sætte godt med tid af til at finde den rigtige. Det vil på sigt spare dig for meget frustration og tid eller i værste tilfælde at skulle ud og finde et alternativ. 

Det er en god ide at kontakte mindst 3 forskellige og få en samtale og pris fra de forskellige virksomheder. Det giver dig ikke alene en god ide om prisniveauet, det sikre dig også imod, at du ved et uheld vælger den dyreste. Husk at gennemgå de forskellige tilbud og projektledere grundigt og husk at der er forskel på pris og kvalitet. 

Derfor er det også en god ide at undersøge, hvad tidlige kunder har haft af erfaring med det pågældende firma eller projektleder. Hvis de har været glade for deres valg, er der en stor sandsynlighed for at du som bygherre også vil blive tilfreds.