Sund mad hver dag med lækre måltidskasser

21 januar 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Har du en travl hverdag, og har du derfor vanskeligt ved at finde tid til at lave lækker aftensmad til daglig? Så kan du overveje at tegne et abonnement på en af de mange lækre og billige måltidskasser.

Find en måltidskasse som matcher dine behov

Der er rigtig mange muligheder for at vælge når du beslutter dig for at abonnere på en måltidskasse. Markedet bugner af spændende måltidskasser som hver især glimrer med lækkert indhold.

Mange måltidskasser er specialiserede og tilpasset særlige spisevaner eller diæter. Mange sportsfolk vælger måltidskasser som er sat sammen af ingredienser der understøtter en aktiv livsstil. Er du på kur, for eksempel Atkins diæten, Low Carb High Fat eller 5 – 2 kuren kan du finde måltidskasser med ingredienser til – og opskrifter på – måltider som matcher disse.

Veganeren eller vegetaren kan finde måltidskasser med udelukkende grønt indhold. Og til børnefamilien, som har små kræsne munde at mætte, finder du måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad.

image

Kokkens Hverdagsmad – måltidskasser til den travle familie

Måltiderne i de to måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad, nemlig Kokkens Grønne Kasse og Kokkens Familiekasse, er særligt komponeret til at matche børnefamiliens behov.

I hver måltidskasse finder du spændende retter som både er sunde og nærende. Mængden af råvarer og ingredienser i en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad er nøje afstemt antallet af kuverter hvilket betyder at du undgår madspild, og familien slipper for at skulle spise det samme flere dage i træk.

Samtidig er meget af det medfølgende tilbehør – for eksempel dips og saucer – fremstillet på forhånd, så du sparer tid i køkkenet. Og så er alle retter så nemme og hurtige at lave, at du med stor fordel kan invitere de lidt større børn med i køkkenet når aftensmadens skal tilberedes.

Du kan læse mere og bestille din måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad via hjemmesiden kokkenshverdagsmad.dk/produkter/maaltidskasser/.