SMSlån: Kan det virkelig lade sig gøre?

25 januar 2020
Anders Lundtang Hansen
SMSlån: Kan det virkelig lade sig gøre?

Forestil dig scenariet, at du er på vej ud til en forretning for at købe noget, det kan for eksempel være et større hvidevareprodukt, som din husstand har savnet længe, og som du virkelig har glædet dig til!

Men som du er på vej ud til butikken, så tjekker du lige din konto og ser, at der er blevet trukket flere penge, end hvad du lige havde ventet og kalkuleret med.

Du plejer ellers at have styr på finanserne, men du kan se, at du har oversæt en regning, der ikke kommer så tit, og som du har sat på Betalingsservice; men det er lidt noget lort nu, for så har du ikke penge nok til at betale for det valgte produkt i butikken.

Du kan jo ikke omvende den betaling, men samtidig kan du heller ikke være bekendt at vende tomhændet hjem, da du havde lovet den maskine til hjemmet – det er virkelig sort uheld.

Men der er heldigvis hjælp at hente ved at få penge her og nu, og det drejer sig – heldigvis! – ikke om at gøre noget ulovligt, fordækt eller på kanten til det lovlige. Den her metode er skam ganske lovlig, og der er mange mennesker, der benytter sig af det.

Som du måske har gættet ud fra artiklens overskrift, så er der netop tale om SMSlån, og det bliver brugt af mange danskerne på jævn basis.

Der kræver ikke mere, end at man bestiller et lån på et bestemt beløb, og så går der ikke længe, inden pengene er landet på din konto – det er da smart!

Så kan du ånde lettet op og fortsætte turen til butikken og købe den hvidevare, som du har glædet dig til at erhverve.

Og så kommer du hjem og lægger et budget for, hvordan du skal betale det lån af som et fornuftigt menneske.