Sammensæt selv din brunchbuffet, når du bestiller mad ud af huset

17 October 2021
Emilie Ann Jacobsen

editorial

Hvis du gerne vil servere en brunchbuffet i forbindelse med en fest eller en komsammen, kan det være, at du gerne vil bestille den som mad ud af huset. På den måde slipper du jo for selv at skulle stå ved gryderne og kokkerere. Samtidig vil du måske også gerne have en høj grad af selvbestemmelse i forhold til, hvad der skal på bordet. Det kan være, at du gerne vil have et bestemt tema, eller at der er en eller flere ved bordet, der ikke spiser noget bestemt. Men hvor kan du lige få lov til at bestemme menuen til din brunch selv? 

Det kan du for eksempel hos cateringfirmaet Kokken og Jomfruen. De tilbyder dig flere forskellige muligheder for brunchbuffeter. Du kan dels vælge nogle, hvor de har sammensat retterne på forhånd. I det tilfælde vil det være de mest populære brunchretter, du får. De har dog også en vælg-selv brunchbuffet, hvor du kan vælge mellem 10, 13 eller 16 forskellige retter. Se mere på https://www.kokken-jomfruen.dk/ 

Vælg nogle mere utraditionelle brunchretter 

Hvis du gerne vil servere nogle mere utraditionelle brunchretter for dine gæster, kan du for eksempel vælge kyllingespyd, gorgonzola og brownie med bærkompot. Det er helt sikkert noget, der vil falde i dine gæsters smag. Samtidig er det også noget, som de ikke forventer at finde på et hvert brunchbord. Det kan derfor være rart, at du kan overraske dem lidt – og at du selv kan få smagt nogle nye og anderledes brunchretter. 

Udover dem kan du selvfølgelig stadig vælge klassiske retter som røræg med bacon, pandekager, croissanter og yoghurt. Hvis du gerne vil gøre din brunch mere frokostagtig, kan du for eksempel vælge varm leverpostej, røget laks og salami. Det kommer helt an på, hvornår på dagen du holder brunchen, og hvad du gerne vil servere for dine gæster.