Kan der komme til at ske noget bag den dør?

30 June 2022
Anders Lundtang Hansen

Du kender jo din dør helt fint derhjemme, for den rykker sig jo ikke andre steder end til de steder, som den kan åbnes til.

Men det, som der kan ændre sig, er de ting, man kan stille bag døren, og nogle gange er de måske rullet eller væltet derhen bag døren, selvom det ikke var meningen.

Man kan jo se, hvis der står noget foran døren, som man er nødt til at flytte først, hvis man da ikke lige kan klemme sig inde gennem den denne ene gang, og så må man flytte tingene senere, da man har travlt lige nu.

Det kan også være en anden beboer i huset, der har stillet de her ting bag døren med tanke om, at døren ikke skulle kunne nå hen til dem, men man havde ikke lige regnet efter med længden.

døre

Eller også skulle sagerne bare stå der kortvarigt, men man fik ikke sagt til de andre, at der stod ting bag døren, for man regnede ikke med, at andre ville nå at skulle gennem den, imens tingene var der.

Tjek lige bag døren

Selvom det så teknisk set ikke er din skyld, hvis du skubber døren op i noget, så er det stadig altid smart, at man lige åbner døren forsigtigt og måske endda lige kigger bag den – helt op og helt ned – om der skulle stå noget placeret bag den.

Det kunne jo også være en person, og denne person står måske med ryggen til og kan ikke høre eller se, at du er ved at åbne døren, så døren vil slå op personen.

Så er det bedre, man åbner døren forsigtigt, så man ikke forvolder skader på personer eller ting og sager, alt efter hvor skrøbelige de er.

Man kan aldrig lige vide, om der skulle stå nogen eller noget bag døren, så se hellere efter.