Hvornår har jeg brug for et autoværksted?

Mange nybagte bilejere tror fejlagtigt, at de udelukkende vil få brug for et autoværksted når bilen er i stykker eller har fået en bule. Dette er langt fra sandheden. Har du gennem flere året ejet en bil, vil du vide, at dit autoværksted ikke bare er en nødforanstaltning. Det er også der, du får gode råd og vejledning i forbindelse med at pleje din bil, så den holder længere.

Et autoværksted vil ligeledes kunne tilbyde plejende, beskyttende og vedligeholdende behandlinger af din bil – for eksempel undervogns behandling og antirust behandling – således at bilen undgå angreb af rust og korrosion. Denne type behandling er nødvendig i et klima som det danske, som er præget af kulde og fugt, og hvor der ofte ligger salt på vejen for at forhindre is i at gøre asfalten glat. Her er øget risiko for rust i især bilens undervogn – og du kan forebygge dette med en undervogns behandling med jævne mellemrum.

Denne opgave bør du overlade til de dygtige mekanikere på dit lokale autoværksted, som ligeledes kan forestå diverse målinger og tjek af din bils sundheds tilstand.

Få en service aftale hos din mekaniker i Viborg

Er du og din bil bosat i eller omkring Viborg, hedder dit lokale autoværksted Steffenauer Auto. Hos Steffenauer Auto kan du med fordel indgå i en service aftale, hvilket giver dig adgang til en lang række ydelser, som kommer dig og bilen til gode. Du kan for eksempel benytte dig af det såkaldte dækhotel, hvor dine sommer og vinter dæk kan opbevares mens de ikke er i brug. I en service aftale er dækskift på de påkrævede tidspunkter også inkluderet. Og så slipper du selv for bøvlet med at skifte dæk, og med at skulle opbevare dem derhjemme.

Du kan kontakte Steffenauer Auto på hjemmesiden steffenauerauto.dk