Hvilket bord skal du vælge? Planke, glas eller plast?

14 september 2022
soes Svane

editorial

Hvis du er på udkig efter et nyt spisebord til dit hjem, kan det nemt blive en jungle: skal du vælge et plankebord, glasbord, plastikbord, eller noget helt andet? Bare rolig, vi hjælper dig på vej, så du kan finde det bord, som passer bedst til dig og dine behov!

Planke

Plankeborde er et klassisk valg og er perfekte til dig, hvis du leder efter et bord, der passer ind i de fleste hjem og indretninger. Plankeborde er holdbare og kan bruges i mange år, hvilket gør dem til en god investering. De er også smukke at se på, og kan fås i et smukt håndlavet design. Plankeborde findes mange forskellige træsorter, og størrelser. Et plankebord er en god løsning til dig, som har børn. Bordet kan holde til lidt af hvert, også små børn!

Glas

Glasborde er perfekte til dem, der foretrækker et elegant og funktionelt design. Et spisebord i glas fås i både mørke og lyse farver og kan være helt smukt at se på – men hvis du har børn, er dette måske ikke løsningen for dig. Der har en tendens til at komme mange fedtede fingre på glaspladen, hvilket betyder, at den skal rengøres oftere end andre typer borde.

Håndlavede træmøbler

Plast

Plastborde er en god mulighed for dem, der har brug for et bord her og nu, som kan udskiftes når som helst. De er især gode for dig, hvis du lige er flyttet hjemmefra, eller hvis du bare har brug for et ekstra bord. Plastborde findes i mange størrelser og kan findes meget billigt.

Vælg din favorit!

Så hvilken type bord er den bedste type bord for dig? Planke, glas eller plastik? Det afhænger af dine behov og præferencer! Overvej, hvad der er vigtigst for dig, når du træffer din beslutning. Uanset hvilken type bord du vælger, er vi sikre på, at du vil blive glad for det! Tak fordi du læste med!