Gider du voksendating, når det er langt væk?

05 July 2021
Anders Lundtang Hansen

At date som voksen i form af voksen dating giver en del flere fordele, end når man er en ung teenager, der ikke er gammel nok til at køre bil eller knallert, og man har heller ikke penge til at invitere ens date ud.

Men samtidig er man også så ung og modtagelige for det hele, og kroppen kan holde til lidt mere, end hvad den kan, når man bliver gammel, og samtidig har man som regel også færre forpligtelser og mindre ansvar, når man er ung, hvorfor man kan være mere spontan.

Heldigvis bliver man aldrig træt af kærlighed, og man ser heldigvis, at selv den mest forsmåede person, der er blevet svigtet af kærligheden, er frisk på at prøve igen.

Og nu har man kørekort, og man har flere penge til at invitere ud – men orker man afstanden mellem hinanden?

Afstanden i forbindelse med voksendating kan blive et problem

Nu skulle man tro, at det var et større problem for de unge mennesker netop qua det med pengene, men hvis man bare sparer sammen og tager det offentlige, så kan det jo lade sig gøre.

Og hvis man ikke har fast arbejde eller egne børn derhjemme, så kan man jo tage dage, ja, hele uger ud af kalenderen og besøge den anden, hvor man bare nyder hinandens selskab og lever i nuet.

Som voksen har man netop de vigtige ting at tage sig af, hvorfor det kan blive sværere at mødes med hinanden endsige mødes over længere tid, hvor der ikke er børn, der skal være der samtidig.

Desuden er man hurtig til som voksen at planlægge, hvordan man kan flytte sammen og se mere til hinanden.

Men det kan så også medføre, at man går for hastigt frem, når man forsøger at kurtisere den anden.

På den måde kan afstanden blive en dræber for forholdet i længden.