Frederiksberg er bydelen med den rigtige psykolog til dig

26 October 2022
Thomas Bentsen

editorial

Når du skal vælge psykolog, er det vigtigt at kigge efter nogle bestemte ting. For eksempel er tillid meget vigtigt. Du skal føle dig tryg ved psykologen, og han eller hun skal kunne give dig dig med tryghed. Nærvær er også en vigtig egenskab hos en psykolog – du skal føle, at du kan fortælle om alt og ikke mindst, at psykologen lytter til dig. Endelig er det vigtigt, at psykologen er til stede – både mentalt og fysisk. Han eller hun skal være i stand til at skabe et trygt og behageligt miljø, hvor du kan føle dig fri til at åbne dig.

 

Hvad er en psykolog?

En psykolog er en professionel, der er uddannet til at hjælpe folk med at håndtere psykologiske problemer. Psykologer kan hjælpe dig med at forstå dine tanker og følelser, og hvorfor du opfører dig på bestemte måder. De kan også lære dig færdigheder, der kan hjælpe dig med at håndtere dine følelser bedre, håndtere stress eller overvinde problemer som f.eks. angst eller depression.

psykolog frederiksberg

Hvorfor kan du gå til en psykolog?

Du kan gå til psykolog, hvis du oplever vanskeligheder i dit liv, som påvirker dit mentale helbred. Du kan f.eks. føle dig meget ængstelig eller nedtrykt og have svært ved at klare hverdagen. Du har måske oplevet en traumatisk begivenhed, f.eks. en bilulykke eller en elsket persons død, og du har svært ved at komme over det. Eller du har måske problemer i dit forhold eller har det svært på arbejdet.

 

Hvad sker der, når du går til psykolog?

Når du går til psykolog, vil han eller hun spørge dig om dine tanker, følelser og adfærd. Han eller hun vil også spørge om dine tidligere oplevelser og eventuelle vigtige personer i dit liv. Disse oplysninger hjælper psykologen til at forstå dit problem og til at finde ud af, hvordan han/hun bedst kan hjælpe dig.

Find din rette psykolog på Frederiksberg i dag.