Forsendelse af pakke – nemt og bekvemt

11 september 2020
Astrid Pedersen

Nu om stunder er det ingen sag at sende en pakke – især ikke hvis du på forhånd kender pakkens mål og vægt. Så kan du nemlig finde priser på forsendelse samt bestille og betale for denne i ro og mag hjemme fra din egen stue.

Du behøver ikke at gå på posthuset og få pakken målt og vejet for dernæst at få en pris. Alt dette kan klares ved hjælp af pakke.dk’s online pris beregner. Her indtaster du blot pakkens vægt og dimensioner samt modtagerens adresse. Så vil prisberegneren returnere de mest favorable forsendelses modeller. Og så skal du blot vælge hvilken en af disse der passer dig bedst.

Ønsker du eksempelvis en meget billig forsendelse kan det være at den tager lidt længere tid – men det er til gengæld også muligt at betale sig fra en kurer eller ekspres løsning. Pakke.dk gør det nemt og overskueligt at sammenligne priser på forsendelser fra forskellige leverandører af denne ydelse.

Hos pakke.dk kan du finde forsendelses priser fra nogle af de største spillere på markedet, her under UPS, DHL, GLS, PostNord, DAO, Bring, JetPak, FedEx og TNT. På den måde skal du ikke trawle hvert enkelt firmas hjemmeside igennem for at finde de bedste priser på forsendelse.

Hvordan foregår forsendelse af pakker via pakke.dk?

Når du så har fundet den forsendelses metode som passer dig bedst kan du faktisk også bestille og betale for denne via pakke.dk. Her efter vil du modtage et pakkelabel som skal fastgøres på pakken. Med et pakkelabel med stregkode er det let for fragt operatøren at ekspedere din pakke hurtigt og korrekt, og det er derfor også den billigste løsning. Og sluttelig skal du enten aflevere din pakke til forsendelse i en pakkeshop eller andet afleveringssted, eller afvente besøg fra fragtmanden som afhenter din pakke.

Bestil forsendelse via pakke.dk