Find en fast tandlæge nær dig

22 marts 2021
Astrid Pedersen

Er det ved at være mange år siden, du sidst har besøgt en tandlæge, og er du i mellemtiden flyttet? Så bør du snarest muligt finde dig en ny tandlæge i din bopæls kommune.

Hvordan finder jeg en god tandlæge?

Når du opsøger en tandlægeklinik med henblik på en indledende konsultation med tand eftersyn og rensning af tænder er det en god idé at vælge en klinik som fremover kan tjene som din faste tandlægeklinik.

Med en fast tandlæge som kender dine tænder er du sikret den bedst mulige behandling idet tandlægen vil kunne følge dine tænders udvikling fra besøg til besøg og dermed kunne konstatere om der skulle være ved at opstå problemer.

Det er selvfølgelig vigtigt at du vælger en tandlægeklinik med kompetent personale hvor du kan føle dig tryg under undersøgelse og behandling. Og så er det i øvrigt smart at vælge en tandlægeklinik som ligger tæt på enten din bopæl eller på din arbejdsplads således at du ikke skal bruge så megen tid – eller have for megen besvær – i forbindelse med dit tandlæge besøg.

Hvilken tandlæge i Bramming skal jeg vælge som min faste tandlæge?

Hvis du er bosiddende i Bramming uden for Esbjerg kan du med fordel vælge den dygtige og velrenommerede Tandlæge Ulf Kretzschmer som din faste fremtidige tandlæge.

Hos Tandlæge Ulf Kretzschmer får du en særdeles kompetent behandling lige fra din første indledende konsultation og fremefter. Tandlæge Ulf Kretzschmer tilbyder de mest almindelige tandlæge behandlinger så som tandrensning og eftersyn hvert hele eller halve år, oprensning og reparation af huller i tænder, rodbehandling og behandling af tandbylder, forebyggende parodontose behandling og behandling af fremskreden parodontose samt tilvirkning og montering af tandkroner og tandimplantater.

Du kan altid kontakte Tandlæge Ulf Kretzschmer med henblik på bestilling af tid til en indledende konsultation via hjemmesiden http://www.tanddoctor.dk/