Find den bedste plæneklipper eller robotplæneklipper

27 december 2020
Astrid Pedersen

Vi går imod lysere tider. Før vi ved af det stråler solen atter fra en skyfri himmel, og alting spirer frem på ny. De fleste have ejere ser med forventning frem til roser, stauder, georginer og andet blomster godtfolk som gør haven smuk og behagelig at opholde sig i.

Med knap så stor glæde ses der dog frem til den græsslåning som kommer til at tage timer hver eneste uge i fald den danske sommer bliver bare nogenlunde gennemsnitlig. Det er de færreste som lige frem finder stor nydelse i at slå græs.

Der er her tale om en tjans som stjæler kræfter, tid og overskud fra mere spændende og inspirerende projekter. Derfor er det smart hvis du gør græsslåning til en så lidt krævende opgave som overhovedet muligt. Og derfor giver det mening at investere i en plæneklipper som i videst muligt omfang letter arbejdet.

Vælg en effektiv plæneklipper til den store have

Du bør således ikke gå på kompromis med kvaliteten når du vælger din nye plæneklipper. Er du i besiddelse af en have i en anselig størrelse kan du med fordel vælge en moderne benzin drevet plæneklipper med en kraftig motor. Sådan en kan nemlig opnå en god hastighed og klipper samtidig plænen flot og lige. Du vil ikke kunne opnå samme gode resultat på samme tid med en mindre model. Og så er en kraftig plæneklipper hele investeringen værd.

Køb en robotplæneklipper og slip for at slå din græsplæne

Hvis du ønsker helt at undgå græsslåning kan du vælge at anskaffe en moderne robotplæneklipper. En robotplæneklipper kan slå græsset når du ikke er hjemme uden at du behøver at løfte en finger – selvfølgelig al den stund du har sørget for korrekt nedlægning af robotplæneklipper kanttråd.

Læs mere om fordele og ulemper ved konventionelle plæneklippere og robotplæneklippere på husblog.dk