Få sat skræddersyede gardiner op

Gardiner er ikke bare gardiner. Alle gardiner har naturligvis den samme praktiske funktion, men der er stor forskel på gardiner. Der er mange krav, som du kan stille til gardiner, og hvis du vælger at få fagfolk med på sidelinjen til at guide dig og til at sy og montere dem, så får du dem ikke bedre.

Kontakt Gardinbussen og få ekspertbistand og praktisk udførelse af opgaven. Det kommer til at klæde dit hjem.

Bestil et besøg af Gardinbussen

Når du kontakter Gardinbussen, så rykker de ud med deres ekspertise og mange stofprøver, og I kan i fællesskab beslutte, hvilke gardiner, der skal sys til netop dit hjem. Det er nemlig helt afgørende for resultatet, at de rette mål bliver taget, og at fagmanden tages med på råd, når det kommer til valg af materiale, farver, gardintype og så videre.

Når hele den procedure er gennemgået grundigt, så tager eksperten fra Gardinbussen tilbage til værkstedet og sætter udarbejdelsen af dine gardiner i gang.

Valg af gardintype

Der findes mange forskellige former for gardiner. Gardinbussen kan præsentere dig for eksempelvis disse forskellige typer:

  • ”Almindelige gardiner”
  • Lamelgardiner
  • Plisségardiner
  • Foldegardiner
  • Persienner
  • Rullegardiner

Eksperten fra Gardinbussen vil guide dig til den løsning, som du synes bedst om, og som klæder det enkelte vindue bedst. Det kan være, at du kommer til at synes bedst om en løsning, som du slet ikke havde tænkt på. Det kan også godt være, at den løsning, som du forestillede dig, ikke passer så godt til det vindue. I fællesskab finder I det bedste gardin.

I den sidste ende kommer du i hvert fald til at bestille nogle virkelig flotte skræddersyede gardiner til et eller flere vinduer i dit hjem, som passer perfekt på alle måder.

Kontakt Gardinbussen for et uforpligtende tilbud , du vil ikke fortryde det når du ser resultatet.