Få professionel assistance til korrekt opsætning af robotplæneklipper

27 februar 2021
Astrid Pedersen

Har du netop investeret i en smart og moderne robotplæneklipper, som fremover skal stå for alt, hvad der vedrører græsslåning? Så bør du læse med her.

Sæt din robotplæneklipper korrekt op forud for anvendelse

Hvis din nye robotplæneklipper er den første du nogen sinde har ejet venter der dig lidt af et forarbejde inden du kan sende din nye ven i marken. Du bør for eksempel aldrig nogen sinde slippe din robotplæneklipper løs før du har sørget for at den tilhørende kanttråd er monteret korrekt.

Kanttråden er det kabel som fortæller din robotplæneklipper lige præcis hvornår den skal vende om. Dermed forhindrer korrekt monteret kanttråd til robotplæneklipper din robotplæneklipper i at stikke af hjemmefra eller havne i et af dine bede hvor den kan udøve meget ravage.

Du kan vælge at montere kanttråden ved hjælp af de pløkker som ligeledes følger med. Dette kan dog ikke anbefales. Synlig kanttråd til robotplæneklipper er ikke det kønneste syn. Og så vil kanttråden uvægerligt udgøre en snuble risiko.

I stedet kan du vælge at få nedlagt kanttråd til robotplæneklipper under jordens overflade i hele plænens omkreds. Når først kanttråden er fræset ned i jorden bliver den hvor den skal. Du vil kunne bruge denne kanttråd til andre robotplæneklippere, skulle du senere hen skifte din robotplæneklipper ud. Og er kanttråd til robotplæneklipper nedlagt på professionel vis vil du få den flottest trimmede plæne med de skarpeste kanter.

Lad Kabelnedlægning.dk hjælpe med opsætning af robotplæneklipper

Derfor er professionel installation og opsætning af robotplæneklipper en god investering. Kabelnedlægning.dk hjælper gerne med montering af kanttråd til robotplæneklipper og med installering og opsætning af den tilhørende app.

Når du lader et service firma som Kabelnedlægning.dk forestå disse opgaver kan du være sikker på at få det optimale ud af din nye robotplæneklipper. Du kan læse mere, og kontakte Kabelnedlægning.dk direkte, på hjemmesiden kabelnedlaegning.dk.