Få hjælp til det lugtende afløb hos din lokale kloakmester

21 december 2020
Astrid Pedersen

Lugter det grimt fra afløbene i køkkenet, i bryggerset eller på dit badeværelse? Og har du prøvet at rense afløbsrørene og måske endda pillet vandlåsen fra hinanden uden, at det har hjulpet? Så er det muligvis kloakken den er gal med – og så skal der en autoriseret kloakmester på banen.

Hvad laver en autoriseret kloakmester?

En autoriseret kloakmester er en fagperson som via gennemførelse af særlige kurser har opnået autorisation til arbejde med kloak rør og kloak systemer. Som hus ejer kan du have glæde af en kloakmester i mange forskellige sammenhænge. Det er for eksempel en autoriseret kloakmester som skal på banen hvis de kloak rør, som hører til dit hus, er beskadigede eller tilstoppede.

Det er meget vigtigt at en skade på kloak systemet udbedres så hurtigt som muligt, da du ellers kan risikere alt fra skader på husets fundament til sygdom blandt dets beboere. Kloak rørenes opgave er at lede spildevand væk fra din bolig. Springer et kloak rør under din grund kan din have hurtigt forvandles til en sump – og så kigger du på store udgifter i forbindelse med dræning og reparation af eventuelle skader på husets fundament.

Få styr på rotteplagen med hjælpe fra en autoriseret kloakmester

Mange kloak firmaer tilbyder samtidig bekæmpelse og forebyggelse af rotte invasion. En sådan sker nemlig ikke sjældent via kloakken. Blot en enkelt rotte kan hurtigt blive til mange hundrede i løbet af kort tid. Og så har rotter en tendens til at ødelægge kloak systemet hvilket som nævnt kan blive en ganske bekostelig affære.

Er du bosiddende i området omkring Sydals kan du med fordel vælge ES Brolægger & Entreprenør som din lokale autoriseret kloakmester. ES Brolægger & Entreprenør har mange års erfaring inden for diverse former for kloak arbejde – klik ind og læs mere på https://esbrolaegger.dk/kloakering