Få flotte og markederede træk med et ansigtsløft

25 november 2020
Astrid Pedersen

Er dine kinder begyndt at hænge, og er din kæbelinje med årene gået tabt? Så kan det være at du ville få glæde af en ansigtsløftning.

Hvornår har jeg brug for en ansigtsløftning?

En kirurgisk ansigtsløftning kan være løsningen for dig som er oppe i årene og hvis hud har mistet sin ungdommelige elasticitet.

Når vi bliver ældre produceres der ikke så meget kollagen i huden som vi var yngre hvilket medfører at huden – især i ansigtet – bliver mere slap og hængende. Hvis du for eksempel ikke længere kan fremvise en vel defineret kæbelinje, eller hvis du føler at dine kinder og din hals går ud i eet, kan du ved hjælp af en ansigtsløftning genskabe dine flotte konturer og få en mere ungdommelig udstråling.

Samtidig kan en ansigtsløftning hjælpe dig hvis du føler at de permanent ser træt og uoplagt ud. Dette udseende understøttes af overflødig hud ved øvre og nedre øjenlåg, poser under øjnene, hængende hud ved kindbenene eller lavt siddende øjenbryn. Her kan en ansigtsløftning bogstaveligt talt løfte dine ansigts træk således at du bliver friskere og mere spændstig at se på igen.

Hvad er en flydende ansigtsløftning?

En flydende ansigtsløftning foretages ved hjælp af Botox og fillers, og er derfor ikke så indgribende en procedure som en kirurgisk ansigtsløftning. En sådan ansigtsløftning er for dig som endnu har noget elasticitet tilbage i huden, og ønsker dig skarpere kindben eller kæbelinje eller mere fylde i dit ansigt. Med Botox kan bekymringsrynken mellem dine øjenbryn samt de irriterende kragetæer i øjenkrogen glattes ud, og med fillers skabes volumen på de rette steder, således at ansigtet løftes uden brug af kniv.

Hos AGATA Privathospital udføres såvel kirurgiske som flydende ansigtsløftninger. Du kan altid booke en tid til en indledende konsultation og få klarlagt dine behov for ansigtsløftning via hjemmesiden agata-privathospital.dk