Et billigt lån kan være for godt til at være sandt – læs det med småt

09 April 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Når man nogle gange støder på nogle ting, der er for gode til at være sande, så er der måske noget om snakken.

I moderne tider har du nok stødt på de onlineartikler, der skriver noget med, at en finansiel hemmelighed lige er blevet offentliggjort, som ellers skulle have været en hemmelighed for evigt – og så bruger man en kendis som blikfang.

I langt, langt de fleste tilfælde har den kendte ikke ønsket at medvirke eller er overhovedet blevet spurgt, og man har bare brugt medkommende for at give det troværdighed, selvom det ikke er en reel journalistisk artikel, men faktisk en reklame og måske decideret bondefangeri.

Tænker man sig lidt om, så ved man godt, at gode investeringer og den lette vej til rigdom ikke sådan kan holdes for sig selv i længden, og hvis den hurtige vej til at blive rig fandtes, så havde alle benyttet den.

Men en hurtig måde at skaffe penge på er jo ved at låne dem, men selv den slags kan være for at fange folk.

Tjek altid det, der er skrevet med småt i forbindelse med et billigt lån

Om det så er Ikano Bank, Danske Bank eller Nykredit, der tilbyder et billigt lån til dig som specifik kunde, eller de har et godt tilbud til nye eller eksisterende kunder, som alle kan gribe til, så skal man lige tjekke efter, hvad kravene er for det lån.

For selvom man reklamerer med, at det er et billigt lån, så kan det bare være på en front ud af mange, at lånet måske er billigt, eller det bare er billigt i forhold til andre lån.

Så kan det være, at der er nogle andre omkostninger, der er dyre, eller lånet i længden kan blive dyrt.

Har man med en reel låneinstans at gøre, så skal de skrive den slags med småt, ellers kan de få problemer i det lange løb – så det skal du altid læse efter, hvis du vil tage sådan et lån.