En tshirt og dens levetid afhænger af din indsats

17 September 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er allerede blevet skrevet en artikel om, hvorfor det er vigtigt, at man husker at håndtere en tshirt efter de foreskrivelser, der kommer med den, hvis man da ellers ikke søger sig frem til den slags.

Man skulle tro, at den slags gav sig selv, men som man kunne læse der, så gik den slags åbenbart over hovedet på endda mange danskere.

Denne artikel er derfor en forlængelse af den artikel, men hvor der i den hovedsageligt blev beskrevet vask af t-shirten, så vil vi her mere komme med nogle konkrete tips til, hvordan du behandler din t-shirt bedst muligt udover ved vasken.

Men vi kan da tage fat lige efter, at den er blevet vasket, for om du vælger at lufttørre den eller smide den i tørretumbleren, så skal du sørge for, at den er helt tør, før du folder den sammen og lægger den på plads.

Trøjen har ikke godt af at ligge våd sammen med andre beklædningsgenstande, og i de værste tilfælde kan den slags resultere i fugt og mug.

Sørg for at finde en metode til at lægge dine t-shirts sammen på en pæn måde og på samme måde, så du både slipper for krøller og folder, og det bliver nemmere at stable dem i skabet, eller hvor du ellers plejer at have dem liggende.

Lav eventuelt et system i den måde, du lægger dem på plads på, om det så er i forhold til, hvordan de har farver, mønstre eller ser ud.

På den måde undgår du, at du “mister” en t-shirt, som du er overbevist om, at du har liggende, men som du aldrig kan finde, fordi den gemmer sig inde bagerst i skabet.

Når t-shirten så er blevet for gammel, så tænk på, om nogle andre gerne vil have den, og hvis den er helt ødelagt, så kan den jo bruges som pudseklud.