Du kan overtage andres investeringer på mange måder

13 januar 2021
Anders Lundtang Hansen

Man siger som bekendt, at græsset altid er grønnere på den anden side, men nogle gange handler det måske også om, at man er bedre stillet med at overtage det græs fra andre, så man kan få det til at gro.

Oversat til emnet for denne artikel: så kan det være, man har spottet nogle gode investeringer, som andre mennesker ligger inde med, og som man gerne vil have fat i.

Det kan man få på flere måder, hvor nogle af dem måske er lidt mere fine end andre, men de må aldrig være ulovlige.

Hvis du vil helgardere dig mod at blive snydt, bør du læse lidt om investering for begyndere, så du kan undgå de mest almindelige begynderfejl.

Men den mest velkendte måde at overtage investeringer på, er vel nok, at man tager på aktiemarkedet og køber aktier. Nogle gange er man heldig, andre gange er man uheldig, men de dygtige aktionærer kan som regel få skabt et godt afkast på deres aktier/investeringer, men det kræver sin viden om det.

Lav investeringer i andre – på en lovlig måde

Men “investeringer” er også mange andre ting, som det kan dække over, således kan det jo være, at man er sponsor for et firma eller en iværksætter, hvor man også håber på, at fremtiden er gylden for disse, så man var med fra starten og har den største andel af investering her og hermed afkast – men også mulighed for at tabe det hele på gulvet.

Man kan investere i ejendomme, og det er der også mange mennesker, der gør, men det kræver også sin viden, så nogle gange kommer folk med kapitalen, hvor de så hyrer eksperter til at håndtere kapitalen i gode investeringer, som de så også tjener lidt på.

Desuden siger man jo også, at man investerer i fremtiden ved at satse på ungdommen eller hjælpe ens børn.

Her er det en investering i overført betydning.