Brygudstyr fra Albryg til begyndere og erfarne hjemmebryggere

06 januar 2021
Astrid Pedersen

Går du og overvejer at starte et hjemmebryggeri hjemme i køkkenet eller i dit hobbyrum? Så skal du ud og have fat på brygudstyr i høj kvalitet. Og det finder du hos danske Albryg.

Hvilke former for brygudstyr finder jeg hos Albryg?

Hos Albryg finder du bryganlæg og andet brygudstyr til såvel de grønneste novicer som til de helbefarne ud i ølbrygningens ædle kunst. Du kan finde alt fra begynder sæt bestående af plastisk spande, kapsel påsætter og tap haner til hele semi professionelle bryganlæg fra belgiske Brew Monk, danske Brewster Beacon, Tyske Braumeister og sidst, men ikke mindst, engelske Grainfather. Disse bryganlæg lever op til de etablerede bryghuses standarder og anvendes ofte i forbindelse med pilot brygning af mindre batches når en ny øl variant skal afprøves.

Med et bryganlæg fra et af de oven for nævnte brands er du rigtig godt hjulpet hvis du selv ønsker at eksperimentere med brygge og gærings tid eller tilsatte smagsstoffer. Men som nybegynder er du altså bedst tjent med at bruge et af de smarte og billige begynder sæt sammen med det der kaldes for et beer kit. Så kan du stille og roligt lære de fundamentale principper i ølbrygning samtidig med at du så nemt som ingenting fremstiller op til 22 liter øl på egen hånd.

Find alt, hvad du skal bruge for at komme godt i gang med ølbrygning hos ALBRYG

Albryg fører brygudstyr og ingredienser fra spændende og alsidige brands så som Abena, Baronbrew, Brouwland, Brew ferm, Brewolution / Brewster Beacon, Brew Monk, Castle Malting, Crisp Malting Group, Dagmar bryggeriet, Det Lille Bryggeri, Egon Sommer, Fermentis, Hambleton Bard Ltd, Mangrove Jack’s Yeast, Holbæk Bryghus, Spiedel, Vinoferm og Weyermann Malzfabrik.

Du kan altid finde alt hvad du skal bruge til at starte dit eget hjemmebryggeri i den online shop på albryg.dk