Aftersun lotion – et vigtigt skincare element

27 April 2021
Astrid Pedersen

Når du skal ud i solen her til sommer, skal du selvfølgelig huske at iføre dig solcreme. Dette gælder uanset om ferien skal afholdes hjemme i lille Danmark eller om du rejser til fremmede himmelstrøg. Solen er nemlig utroligt skarp i sommer halvåret selv højt mod nord. Og når du har tilbragt en dag i solen kan du med stor fordel smøre dig ind i en god aftersun lotion.

Hvad kan jeg opnå ved at anvende aftersun lotion?

Der er mange fordele ved at anvende aftersun lotion. Når du bruger aftersun lotion som indeholder berolige og nærende ingredienser som for eksempel Tea Tree Oil og Aloe Vera kan du dulme eventuel svie fra sol forbrændinger.

Selv om du måske ikke er blevet solskoldet under dit ophold i solen har huden alligevel været på arbejde og vil have brug for en hjælpende hånd til at regenerere. Dette kan du give den med aftersun lotion med et højt indhold af ingredienser som bidrager til hudens genopbygning og heling.

Der ud over er huden i fare for at tørre ud når du lige har været i solen, hvilket igen øger risikoen for afskalning. Med en god aftersun lotion kan du tilføre huden fugt og dermed bevare den smukke gyldenbrune farve intakt i længere tid. Og endelig findes der aftersun lotion med selvbruner effekt eller glimmer som kan gøre din solkyssede lød mere ensartet og spændende.

Hvor kan jeg finde solcreme og aftersun lotion i høj kvalitet?

Hos Smør Dig Ind finder du et stort udvalg af såvel solcreme som aftersun lotion fra det kendte mærke Australian Gold. Australian Gold er kendt for sine rene produkter baseret på naturlige ingredienser som plejer huden og beskytter den mod solens farlige UV stråler. Du kan læse mere om Australian Gold, og finde de skønne sol produkter i den online shop på smoerdigind.dk.