Find det flotteste undertøj online

02 May 2022
Astrid Pedersen

editorial

Trænger din undertøjs garderobe til en opfriskning? Så bør du overveje at lade dine næste indkøb foregå i en decideret lingeri butik.

Hvorfor skal jeg købe lingeri?

Måske forbinder du mestendels lingeri med frækt undertøj som primært anvendes når der skal sættes lit pikant krydder på aftenen. Men lingeri er meget andet og mere end blot frækt og forførende undertøj.

Lingeri vil typisk være mere vel designet end de trusser og BH toppe du kan købe i supermarkedet. Samtidig vil lækkert lingeri som regel være fremstillet i mere lækre og behagelige materialer.

Tilsammen gør det at du vil føle dig langt bedre tilpas i lingeri som er fremstillet med såvel æstetisk som komfort for øje. Dette gælder i særdeleshed hvis du tilhører gruppen af kurvede kvinder, som kan have svært ved at finde flot undertøj i de rette størrelser.

image

Her vil du for alvor kunne vinde ved at købe ind i en lingeri butik – og gerne en online én af slagsen. Når du handler online får du nemlig adgang til et langt større og mere velassorteret udvalg af lingeri i alle udformninger – også til de større piger.

Hvilken BH skal jeg vælge?

Du er måske vant til at købe en almindelig BH, blot nogle numre større end gennemsnittet. Men faktisk kan det godt betale sig at gå efter en BH som er særligt designet til den tunge barm, nemlig en såkaldt full cup BH.

Denne type BH er forsynet med brede, elastiske stropper så du undgår slidmærker, og er samtidig designet til at fordele vægten på en måde så du ikke får ondt i nakke og skuldre. Med en full cup BH får du den flotte og eftertragtede timeglas figur uden de smerter og det ubehag som kan følge med.

Du kan læse mere, og finde dit nye lingeri hos Love Lingeri i den online shop på love-lingeri.dk.