Unikke og eksklusive træterrasser til enhver bolig

18 januar 2021
Astrid Pedersen

Skal den næstkommende sommer tilbringes hjemme i haven? Så bør du, såfremt du ikke allerede er i besiddelse af en terrasse, overveje at få opført en træterrasse.

Hvorfor vælge en træterrasse?

Der er mange gode grunde til at lade en terrasse opføre i træværk. Træ er et utroligt behageligt materiale at betræde, samtidig med at de er smukt at beskue.

En vel designet og professionelt opført terrasse i træ er således et kæmpe aktiv for din bolig på rigtig mange måder. Foruden at øge familiens livs kvalitet i det daglige – i særdeleshed i de varme sommer måneder, vil en flot og funktionel træterrasse med sikkerhed føje ekstra værdi til din ejendom.

På den måde kan man godt anskue en træterrasse som en fornuftig investering i såvel daglig glæde og velvære som i husets monetære værdi. Der er, med andre ord, al mulig grund til at bruge ferierejse pengene for 2021 på at lade en lækker træterrasse opføre i haven.

Kan jeg selv bygge min egen træterrasse?

Hvis din træterrasse skal repræsentere en værdi som oven for beskrevet forudsætter det dog at den er professionelt udført. Du bør således ikke selv kaste dig ud i projekt byg din egen træterrasse, men i stedet kontakte en faglært håndværker.

Hos tømrermester Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS kan du få designet en flot og unik træterrasse som er skræddersyet til netop din ejendom. Når Andreas la Cour designer og opfører træterrasser sker det under hensyntagen til ejendommens dispositioner, jordbunds forhold, og selvfølgelig dine individuelle ønsker og præferencer. Det betyder at du får en træterrasse som passer perfekt til dit hus og til din have – og til dine og din families behov.

Du kan se eksempler på Andreas la Cours tidligere arbejde, og kontakte Kun Terrasser ApS direkte, via hjemmesiden kun-terrasser.dk