Sassy og sensuelle strømpebukser – køb dem online

15 september 2019
Astrid Pedersen
Sassy og sensuelle strømpebukser - køb dem online

Hvis du er typen, som hellere ifører dig en kjole eller en nederdel end et par bukser, har du brug for en solid beholdning af strømpebukser. Strømpebukser slides nemlig i kraft af det delikate materiale, temmelig hurtigt – især hvis du bruger dine strømpebukser til hverdag.

Samtidig er det en god idé at have mange forskellige typer strømpebukser til forskellige lejligheder. Du vil for eksempel nok ikke bruge de samme strømpebukser på jobbet, som du vil iføre dig i forbindelse med en festlige begivenhed eller en bytur, hvor du er stadset ekstra og særlige meget ud. Og skal kæresten forføres, vil du nok ikke bruge de samme tykke, uigennemsigtige strømpebukser, som du har på om vinteren for at holde varmen under skørterne.

Forskellige strømpebukser til forskellige behov

Hvis du står og mangler flotte, gennemsigtige eller næsten usynlige strømpebukser til brug under din sommerkjole, bør du vælge et par hudfarvede strømpebukser med et lavt antal denier. Denier er betegnelsen for vægten på de tråde som udgør materialet – og jo lavere denier, des tyndere og mere transparente er altså dine strømpebukser.

De helt tynde strømpebukser vil udjævne hudtonen på dine ben, så de fremstår glatte og ensartede. Vælg evt et par strømpebukser med lidt shine, for ekstra flotte stænger.

Skal der ekstra knald på drengen i soveværelset, findes der ultra frække varianter af strømpebukser – for eksempel den bundløse type, som giver nemmere adgang. Dette er både frækt og praktisk i og med at du ikke skal hive dine strømpebukser før det er action time. Erotiske strømpebukser fås også med ekstra pyntelige og fristende detaljer så som bånd, snører og sløjfer, som fremhæver dine ben på ekstra lækker vis.

Køb strømpebukser online

Er du på jagt efter en ny samling af spændende og sassy strømpebukser, kan du finde disse i stort udvalg – og fra kendte brands – på love-lingeri.dk