loading...

Islanders mødte Limhamn og Landskrona

Som optakt til den kommende sæson har det været tre træningskampe på programmet, inden pokalkampen mod Rungsted Seier Capital lørdag den 10. september kl. 17:00 skyder sæsonen i gang for alvor.

De to første opgør var mod Limhamn, som viste sig at være en meget kompetent modstander. Svenskerne har ligesom Amager Islanders store forventninger til den kommende sæson, hvor de satser på at rykke op i 2. division.

Første kamp blev spillet fredag aften i Kastrup Skøjtehal og her vandt Limhamn med 2-1. Det var en kamp med Limhamn som det toneangivende mandskab. Kampen blev spillet i et højt tempo, hvilket flere gange gav problemer for Islanders, der i mange perioder måtte sende spillere til afkøling i straffeboksen. De mange minutter i undertal sled på kræfterne, men det blev dog til flere rigtig gode afslutninger og kombinationer, men Limhamn keeperen stod en god kamp. Steffen Schultz scorede det enlige mål for Islanders, da han var først over en returpuck tæt under mål.

Anden kamp blev spillet i Limhamn og det blev igen til svensk sejr. Denne gang fik Islanders pucken i nettet tre gange, men Limhamn svar skarpe og vandt 7-3. Som i den første kamp i Kastrup, blev der brugt for mange minutter i straffeboksen. Limhamn gjorde ikke spillet unødvendigt svært og skabte med højt tempo mange chancer i kampen.

Lørdag den 3. september mødte Amager så Landskrona i Sverige. I denne kamp kørte Islanders en forholdsvis sikker sejr hjem. Resultatet blev 1-5 til gæsterne, Amagers målscorere var #62 Magnus Poulsen (2 mål), #23 Jimmi Oor (2 mål) og Axel Hellqvist. De færre udvisninger, som jo kommer med bedre kondition og føling med isen, ledte til flere 5 mod 5 situationer, og allerede nu kan vi konstatere, at holdet gør det bedst med 5 mand på isen ad gangen.

 

Leave a Reply