loading...

Hos Amager Islanders skal fællesskabet og de sportslige ambitioner gå hånd i hånd. Det er grobunden for at danne de bedste rammer for ishockey på Amager.

Ved at blive sponsor kan du være med til at blive en del af vores fællesskab, der i samlet flok skal være med til at opfylde de sportslige ambitioner i klubben. Vi er meget ambitiøse, og tror på at sammenhold og fokus på lokalområdet er vores vej til at få den bedste opbakning til Amager Islanders.

I kan som virksomhed støtte Amager Islanders og blive sponsor for både kampe, klubben eller enkelte spillere. Vi kan tilpasse sponsoratet til jeres ønsker og profil, så I får lige præcis den eksponering og del i Amager Islanders, som I ønsker. Det behøver ikke at være en stor budgetpost at blive sponsor hos os, I kan komme i gang for få tusind kroner og dermed øge jeres synlighed i lokalområdet, samtidig med at I støtter Amager Islanders.

I den kommende sæson 2017/2018 vil der være specielle events for sponsorer, hvor det bliver muligt at spise og netværke med de øvrige sponsorer ved udvalgte kampdage. Vi reserverer hele klublokalet til formålet og inviterer spillere, træneren eller eksterne gæstetalere forbi. Her vil vi sammen varme op til kampene og dyrke fællesskabet omkring Islanders holdet.

Har du et specielt ønske omkring sammensætning af et sponsorat, er vi altid meget fleksible og hjælpsomme med at finde den bedste løsning for dig.

Kontakt Katja Nothlev på 3138 3880 eller e-mail kajta.nothlev@gmail.com for yderligere oplysninger.

Amager Islanders sponsorer og samarbejdspartnere